Kettler Vito mágnesfékes elliptikus ellipszis tréner eladó jó áron

75 000

Ft

Feladás dátuma:

júl 3., 18:20
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Típus:
Elliptikus tréner

Márka:
Kettler

Leírás

Kettler Vito mágnesfékes elliptikus ellipszis tréner eladó jó áron. Állítható a lépésfelület is rajta. Állítható az ellenállása 15 fokozatban 200 Nm-ig. A kijelző megtett utat, pulzust, elégetett kalóriát, pulzust és sebességet mutat. Masszív, jól használható tréner 130 kg-os teherbírással.
A Kettler Rivo P elliptikus tréner az otthoni gyakorlatok kiváló eszköze, ami számos extrával szerelt elérhető áron. A Kettler Rivo P fordulatszámfüggő szervomotorral rendelkezik és 16 fokozatban állítható. Ezen ismeretek fényében elmondható, hogy a Kettler Rivo P elliptikus tréner kiváló választás, ha a legjobb ellipszis tréner beszerzésében gondolkodunk.

A Kettler Rivo P elliptika tréner esetében is állítható a lépésfelület, ami az ideális testhelyzet elérésében játszik szerepet. A fontos információkat és a 12 beépített edzésprogramot, modern LCD kijelzőn követhetjük.
Lendkeréksúly: 14 kg.
A nagy tömegű lendkerék az elliptikus tréner kiegyensúlyozott, komfortos járását garantálja.Ellenállási fokozatok: 16 fokozat
Az elliptikus tréner terhelését széles határokon belül szabályozhatja.Edzésprogramok száma: 12 program, 4 felhasználói regiszter.
Különböző intenzitású túrákat tehet meg az elliptikus trénerrel. Választhat zsírégető, vagy a kardió rendszer erősítését megcélzó programok közül.Fékrendszer: Motorosan szabályozható mágnesfék.
A legcsendesebb fékrendszer. Miközben Ön használja az elliptikus trénert nyugodtan hallgathat zenét, nézheti a TV-t. LCD kijelző: Mutatja az időt, a megtett távolságot, az összes távolságot, a sebességet, a fordulatszámot, a pulzust, az energiafelhasználást és az aktuális edzésprogram grafikonját.Megnyugvási pulzusmérés és pulzus felsőhatár jelzés: A pulzus felső határának elérésekor jelez az elliptika, az edzés végeztével pedig információt kaphatunk erőnléti állapotunkról.Pulzusmérés: markolati pulzusmérő (külön rendelhető mellkasi pulzusmérő).Szállítógörgők: A könnyű mozgathatóságért.A felhasználó maximális testtömege: 130 kg.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148829213

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 13 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn