Ionto-Peel-Sono peeling + ultrahang mikrodermabráziós kozmetikai gép

370 000

Ft

Feladás dátuma:

szept 30., 19:19

Leírás

Eladóvá vált szeretett
Ionto-Peel-Sono peeling+ultrahang hidrodermbráziós készülékünk.
Érdeklődni:
Alapfunkciója, a vizes technikás bőrcsiszolás, amelyet a nyári hónapokban is alkalmazhatunk. Az ultrahangos spatula biztonságosan alkalmazható minden fajta bőrtípusnál. A mélyreható tisztítás mellett aktivizálódik a sejtek anyagcseréje, javul az oxigén ellátás, beindul a mikrocirkuláció,tonizál, revitalizál, kellemes mélyen hidratált érzetet biztosít arcbőrünknek. Az ultrahang hullámok pedig serkentik a kollagén és az elasztin termelődését, ezáltal ránctalanító hatású is.

Az Ionto-Peel Sono kétfunkciós hidrodermabráziós készülék komplett arcápolási szolgáltatást tesz lehetővé. Alapfunkciója a vizes technikás bőrcsiszolás. Működése során gázbuborék-képződés jön létre, melyek a bőrön lévő folyadékkal érintkezve szétrobbannak és létrejön a víz porlasztása. A porlasztás következtében az elhalt hámsejtek könnyedén leválnak a bőrfelületéről, ami növeli a bőr hatóanyag-felvételét. Ultrahang funkciója által célzott hatóanyag bejuttatás valósul meg, liftinghatást eredményez arcon vagy testen, valamint hozzájárul a bőr megújulási folyamataihoz.

Miután az elhalt szarusejteket hidroabrázióval eltávolítottam, az ultrahangos mikromasszázs következik, melynek során a felvitt szérumokban lévő hatóanyagok a bőrbe jutnak. Ezek a mélyebben fekvő rétegekbe is bekerülnek, így az alapréteg is hozzájut a sejtek felépítéséhez és az optimális működéshez szükséges hatóanyagokhoz.

A bőr táplálása érdekében egy, a bőrtípusnak megfelelő maszk bemasszírozásával fejeződik be a kezelés.
Az Ionto-Peel-Sono egy alacsonyfrekvenciás ultra- hang-készülék, amely alkalmazható a bőr tisztítására és revi- talizálására, mélyhámlasztásra, illetve a kozmetikai termékek hatóanyagainak mélyebb rétegekbe történő bejuttatására. Az alacsonyfrekvenciás ultrahangot két speciális kéziegység közvetíti: a keskenyebb spatulával rendelkező kéziegység a kisebb területek (pl. arcrészek), a szélesebb kéziegység pe- dig a nagyobb területek (pl. testtájak) kezelésére alkalmas. Kezelés közben az adott kéziegységet a bőrfelület mentén mozgatva juttatjuk az alacsonyfrekvenciás ultrahanghullá- mokat a bőrbe.

Az Ionto-Peel-Sono alkalmazása sokrétű hatással jár: gyengéden és nagy hatékonysággal távolítja el az elhalt bőrsejteket, bőrkeményedéseket és a szilikontartalmú szépségápolási termékek maradványait. stimulálja a vérellátást és a nyirokkeringést serkenti az anyagcserét

gyorsítja a szövetek regenerációját elősegíti a felszívódást és a hatóanyagok eloszlását. szállítását
Az Ionto-Peel-Sono sokféle bőrállapot és indikáció esetén alkalmazható sikerrel: ráncok, atrófiás bőr, száraz bőr, fakó és sápadt bőr, bőrszennyeződések, akné (bőrgyógyásszal történő egyeztetés után), elszarusodott bőr, hegek. örege- dési foltok / pigmentfoltok, petyhüdt szövet a test területein.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150579155

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 5 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn