Bomba ajánlat!

Dízelfűtés / Állófűtés - 12v 2kW, Bluetooth (Új, Bontatlan) DF2023/008

45 000

Ft

Feladás dátuma:

ma, 08:05
Szállítással is kérheted

Leírás

"Személyes átvétel esetén: 0 Ft - (Telefonon egyeztetett időben)
Utánvét esetén, szállítási díj: 4.000 Ft -
Szállítási idő készletről: 1-2 munkanap
Szállítási idő készlethiány esetén: 3-4 munkanap

Garancia: 1 Év

Hatékony fűtés: fűtési teljesítmény: 2 kW; Névleges feszültség: 12 V. Alkalmazható tartomány: 10-15 m. Dízel légfűtőnk homokfúvott alumínium hőcserélővel rendelkezik a gyors hőtermelés és -átvitel érdekében, amely 10 percen belül kellemes hőmérsékleten tartja járművét, hajóját vagy kabinját.

Telefon = Vezérlés: Legújabb továbbfejlesztett dízelfűtésünk továbbfejlesztett Bluetooth-vezérléssel rendelkezik a még nagyobb kényelem érdekében. Egyszerűen töltse le az alkalmazást, és irányítsa a fűtés előmelegítését akár 98 méterről. 32 láb (10 m) hosszú távirányítóval és LCD kijelzővel is fel van szerelve. A hőmérséklet 46 és 96,8 (8-36°C) között állítható az egyedi igényeknek megfelelően.

Automatikus magasságkompenzáció: Dízel légfűtőnk automatikus magasságkompenzációval van felszerelve, így akár 18045 láb (5500 m) magasságig is használható. Működését a magasság alapján állítja be, így nem kell manuálisan vezérelnie. Élvezze az állandó fűtési teljesítményt még nagy magasságban is.

Alacsony energiafogyasztás és nagy teljesítmény: Takarítson meg üzemanyagköltséget dízelfűtőink precíz, csendes üzemanyag-szivattyújával, amely kevesebb mint 1 gallont fogyaszt éjszakánként, és 0,12-0,26 l/órára csökkenti az üzemanyag-fogyasztást. leereszti. A nagy kapacitású, 10 literes üzemanyagtartállyal a dízel légfűtő akár 38 órán keresztül is képes folyamatos fűtést biztosítani, maximalizálva az üzemanyag-hatékonyságot és minimalizálva az energiapazarlást.

Biztonságos és megbízható: Dízel légfűtőnk magas biztonsági rendszerrel van felszerelve, amely gondtalan működést tesz lehetővé különféle környezetekben, például autókban, lakóautókban, hajókon és beltéren. Állandó hőmérséklet-szabályozást, időzítő funkciót, hangátvitelt, előmelegítést és túlmelegedés elleni védelmet kínál 518°F (270) hőmérsékleten, biztonságos és kényelmes élményt biztosítva egész éjszaka.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143639657

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn