Aigostar Loki digitális rozsdamentes acél vízforraló 1,7 literes 2200

8 999

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
Új

Szín:
Fekete

Méret:
1,6- 1,8 l között

Márka:
Egyéb

Típus:
Vízforraló

Leírás

Különböző hőmérsékletek az optimális főzés érdekében: a hőmérséklet érzékenyen állítható, 10°-os lépésekben 40°-tól 100°-ig, elektromos vízforralónk megfelelő főzési hőmérsékletet kínál bármilyen ízletes tea, kávé, bébiétel vagy egyszerűen csak víz forralásához. A hőmérséklet az LCD kijelzőn is megjelenik, amely valós időben figyeli a víz hőmérsékletét.
Melegen tartás funkció: 2200 W hőmérséklet-szabályozás, az elektromos vízforraló 1-ig használható. 5 perc alatt melegítsen fel 7 litert biztonságosan és csendesen, ami kevesebb, mint a fele annyi idő, mint egy mikrohullámú sütőhöz. A melegen tartás funkció a kiválasztott hőmérsékleten tartja a vizet, így nem kell újra felforralnia, így minden korty tea tökéletes ízű, ami a legjobb társad lesz teázás közben.
Elegáns és praktikus: a hasznos LCD-kijelző valós időben mutatja a víz hőmérsékletét, így mindig tudja, hogy újra kell-e melegítenie a vizet. A kiváló minőségű rozsdamentes acél ház gyönyörű, elegáns fekete színnel rendelkezik, és könnyen tisztítható, így a vízforraló mindig igazi figyelemfelkeltő. A nagy kifolyó és a kiegyensúlyozott fogantyú lehetővé teszi a kiöntést cseppek és fröccsenés nélkül.
Háromszoros biztonság: a vízforraló túlmelegedés és száraz forrás elleni védelemmel, valamint automatikus gőzleállítóval rendelkezik. A kiszáradás elleni védelem automatikusan kikapcsolja a készüléket, ha véletlenül víz nélkül kapcsolják be. A kívánt hőmérséklet elérésekor a vízforraló is automatikusan kikapcsol.
Helyileg Kiskunfélegyháza, futár 2500 Ft, foxpost 1500 ft.
Tekintse meg további termékeinket a Szabó Market facebook csoportban.

Hirdetés azonosító: 150208786

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 2 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn