Aigostar Elfin vízforraló, 1 L fekete üveg vízforraló, kompakt mini

5 999

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
Új

Szín:
Egyéb

Méret:
1 l alatt

Márka:
Egyéb

Típus:
Vízforraló

Leírás

1 literes kis, könnyű vízforraló Ha csak meleg vízre van szüksége 1 vagy 2 fő számára, az 1 literes elektromos vízforraló pontosan az Ön számára megfelelő méretű. Ideális idősek számára is, akik nem tudták tartani a normál méretű vízforralót. A fekete üveg vízforraló minimális helyet foglal a pulton, és könnyen áthelyezhető egy má
sik helyiségbe.
Világító üveg vízforraló A kék LED lámpák kigyulladnak, ha megnyomja a bekapcsoló gombot, és égve maradnak, hogy megvilágítsák a vizet, amikor az forr. A karcsú és stílusos kialakítás átlátszó házzal precíz megfigyelést tesz lehetővé a víz mennyiségével és a forrási folyamattal.
Fast Boil Kettle Egy szép reggelnek egy jó teával vagy kávéval kell kezdődnie. A 2200 W-os nagy teljesítményű fűtőrendszerrel a színváltó vízforraló nagyon gyorsan, néhány perc alatt felmelegíti a vizet.
Akkus hordozható vízforraló A hálószobához való kisméretű vízforraló kényelmesen, megterhelő vezetékek nélkül fel- és leemeli a 360°-ban elforgatható talpat. Emiatt a mini csendes forraló vízforraló hordozható, és a konyhától távol, ahol forró vízre van szükség, felönthető és felszolgálható.
Biztonság Az átlátszó vízforraló gyönyörűen hőálló, BPA-mentes boroszilikát üvegből készült, míg a belső talp élelmiszer-minőségű 304-es rozsdamentes acélból készült. A száraz forrás elleni védelemnek köszönhetően a világító vízforraló kikapcsol, ha nincs benne víz, és automatikusan kikapcsol, ha a víz teljesen felforrt.
Helyileg Kiskunfélegyháza, futár 2500 Ft, foxpost 1500 Ft.
Tekintse meg további termékeinket a Szabó Market facebook csoportban.

Hirdetés azonosító: 150208869

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 2 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn