27 db akácfa teraszburkolat

24 999

Ft

Feladás dátuma:

szept 23., 14:54

Leírás

Sokoldalú padlólapok: Ezeket a teraszburkolati csempéket arra tervezték, hogy könnyedén felújíthassa lakótereinek unalmas padlóját. Az is nagyszerű választás, ha néhány csempével padlószőnyeget képez, vagy pályát burkol a pázsiton. Ezek a padlólapok ideális építőanyagok a napozóterasz, a nappali, a terasz és egyebek felújításához.
Gyors telepítés reteszeléssel: A rönkök alatt prémium minőségű műanyag szőnyegek találhatók horgokkal és karikákkal a szerszám nélküli burkoláshoz. Ha pedig falkiemelkedésekkel találkozik, könnyedén vágja le ezeket az egymásba illeszkedő csempéket egy kis kézifűrésszel, így biztosítva, hogy bármilyen helyre tökéletesen illeszkedjenek, amire szüksége van. Ezenkívül könnyen eltávolítható, és nem teszi tönkre a régi padlót.
Tömör akác rönk: Természetes keményfából készült, a csempe évekig kitart. Már előviaszos olajozott, ami kibírja a napi dörzsölést és léptetést. A természetes elemek pedig igazi keményfa padlót hoznak életterébe, friss pásztori érzékkel.
Könnyű karbantartás: Megfelelő karbantartással sikeresen meghosszabbíthatja a teraszlapok élettartamát. Ezek a cserepek vadonatújak maradhatnak legalább egy évig a tető alatt. Javasoljuk, hogy a padlót 2-3 havonta olajozza be, ha szabadban helyezi el.
27 csomag 27 négyzetméteres területre. Ft: Minden csempe 30 x 30 cm lécekkel van felszerelve a szellőzés javítása érdekében. A 27 db padlólap pedig 27 négyzetméteres teljes térburkolatot tesz ki.
Tekintse meg további termékeinket a Szabó Market facebook csoportban.
Helyileg Kiskunfélegyháza, futár 4000 Ft.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150431802

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn